OM OS

Thomas Rosenberg og Mads Bendixen

To psykologer der blogger om innovation. Vi skriver om det der optager og inspirerer os her og nu. Udgangspunktet er egne erfaringer, sejre, frustrationer og aha-oplevelser i vores professionelle arbejde med innovation. Vi er især optaget af de skæve og ofte paradoksale vinkler på innovation, der har potentialet til at udfordre – og udvikle – feltet. Innovation er ikke nemt, især fordi den menneskelige faktor er uregerlig. Men det er netop det, vi godt kan lide at arbejde med. I den forstand er “enjoying the annoying” vejen frem.

Mads Bendixen (f.1975) er uddannet cand. psych. og ph.d. og arbejder som chefkonsulent i Alectia. Mads’ forskning har centreret sig om innovation og trivsel i vidensvirksomheder. Han har flere publikationer bag sig om emnet, og er ophavsmand til bogen Innovationspsykologi (2012), som viser hvordan erhvervspsykologien kan bidrage til innovation. Som konsulent arbejder Mads for alle typer af virksomheder med ledelsesudvikling, trivsel og innovation.

Thomas Rosenberg (f.1973), uddannet cand.psych. og associeret partner i konsulenthuset Cubion. Thomas arbejder med ledelsesudvikling, forandringsledelse og organisationsudvikling. Hjælper bl.a. ledere og teams med at håndtere situationer, hvor der er en høj grad af uforudsigelighed og kompleksitet – og hvor klassiske tilgange som analyse, langsigtet planlægning og best practice ikke slår til.

Thomas har en fortid som proceskonsulent og rådgiver i konsulentvirksomhederne A.C. Nielsen og TNS Gallup. Her har han hjulpet internationale organisationer med at forstå deres brugere, udvikle innovationsstrategier og opbygge den organisatoriske innovationskapacitet. Forfatter til en lang række artikler og blogindlæg om psykologi, ledelse og innovation.