OM OS

Thomas Rosenberg og Mads Bendixen

To psykologer der blogger om innovation. Vi skriver om det der optager og inspirerer os her og nu. Udgangspunktet er egne erfaringer, sejre, frustrationer og aha-oplevelser i vores professionelle arbejde med innovation. Vi er især optaget af de skæve og ofte paradoksale vinkler på innovation, der har potentialet til at udfordre – og udvikle – feltet. Innovation er ikke nemt, især fordi den menneskelige faktor er uregerlig. Men det er netop det, vi godt kan lide at arbejde med. I den forstand er “enjoying the annoying” vejen frem.

Mads Bendixen (f.1975) er uddannet cand. psych. og ph.d. og arbejder som chefkonsulent og afdelingsleder i NIRAS JOBLIFE. Mads’ forskning har centreret sig om innovation og trivsel i vidensvirksomheder. Han har flere publikationer bag sig om emnet, og er ophavsmand til bogen Innovationspsykologi (2012), som viser hvordan erhvervspsykologien kan bidrage til innovation. Som konsulent arbejder Mads for alle typer af virksomheder med ledelsesudvikling, trivsel og innovation.

Thomas Rosenberg (f.1973), uddannet cand.psych. og associeret partner  i HR7 erhvervspsykologi. Thomas hjælper ledere og teams med at håndtere komplekse situationer kendetegnet ved stor uforudsigelighed og uvished, hvor klassiske tilgange som analyse, langsigtet planlægning og best practice ikke slår til. Han har arbejdet med ledere og teams i bl.a. Maersk Oil, Dong Energy, DR, Danfoss, DSV og Aarhus Kommune om at styrke og udvikle intelligent ledelse og samarbejde i komplekse situationer.

Thomas har desuden + 15 års erfaring i at hjælpe danske og internationale virksomheder – som Roche Diagnostics, Bill & Melinda Gates Foundation, TDC, Nykredit, Carlsberg, PepsiCo og Nestlé – med at forstå deres brugere, udvikle innovationsstrategier og styrke den organisatorisk innovationskapacitet.

Thomas er blogger og forfatter til en lang række artikler om psykologi, ledelse, innovation og kompleksitet, bl.a. på Børsen Ledelse.